top of page
Gatavošanas meistarklase: Marseļas bujabēze Helsinku gaumē
svētd., 01. dec.
|Rīga
Aukstā sezona ir īstais laiks, kad pieēsties zupas, tāpēc svētdien 1. decembrī no plkst. 12.00 kopā ar hidrobiologu Andri Andrušaiti virtuvē kopā gatavosim leģendāro zivju zupu bujabēzi un runāsimies par jūras labumiem. Piesakies: https://forms.gle/b64EsacGZBLSbCoR8 Ieeja par ziedojumiem.


Laiks un vieta
2024. g. 01. dec. 12:00 – 14:00
Rīga, Nometņu iela 64, Zemgales priekšpilsēta, Rīga, LV-1002, Latvija
Par pasākumu
Virtuve tiek līdzfinansēta Rīgas pilsētas Sabiedrības integrācijas programmas un Eiropas Savienības programmas “Apvārsnis 2020” projekta “In-Habit” ietvaros.
bottom of page