top of page
  • Instagram
  • Facebook

Gatavošanas meistarklase: Marseļas bujabēze Helsinku gaumē

svētd., 01. dec.

|

Rīga

Aukstā sezona ir īstais laiks, kad pieēsties zupas, tāpēc svētdien 1. decembrī no plkst. 12.00 kopā ar hidrobiologu Andri Andrušaiti virtuvē kopā gatavosim leģendāro zivju zupu bujabēzi un runāsimies par jūras labumiem. Piesakies: https://forms.gle/b64EsacGZBLSbCoR8 Ieeja par ziedojumiem.

Gatavošanas meistarklase: Marseļas bujabēze Helsinku gaumē
Gatavošanas meistarklase: Marseļas bujabēze Helsinku gaumē

Laiks un vieta

2024. g. 01. dec. 12:00 – 14:00

Rīga, Nometņu iela 64, Zemgales priekšpilsēta, Rīga, LV-1002, Latvija

Par pasākumu

Virtuve tiek līdzfinansēta Rīgas pilsētas Sabiedrības integrācijas programmas un Eiropas Savienības programmas “Apvārsnis 2020” projekta “In-Habit” ietvaros.

Kopīgot šo pasākumu

bottom of page