top of page

svētd., 26. maijs

|

Rīga

Gatavojam sezonāli – kāda ir latviešu virtuve? Atvērtās darbnīcas koprades virtuvē

26. maijā plkst. 12.00-14.00 kopā ar pavāru Pēteri Andrušaiti gatavosim sezonālo mielastu – iepazīsim vietējos produktus un no tiem gatavosim pavāra mīļākos latviešu ēdienus, kas iekļausies ikdienas ēdienkartē. Reģistrācija: https://forms.gle/wdZu1Ff2SSEkdMeX8

Gatavojam sezonāli – kāda ir latviešu virtuve? Atvērtās darbnīcas koprades virtuvē
Gatavojam sezonāli – kāda ir latviešu virtuve? Atvērtās darbnīcas koprades virtuvē

Time & Location

2024. g. 26. maijs 12:00 – 14:00

Rīga, Nometņu iela 64, Zemgales priekšpilsēta, Rīga, LV-1002, Latvija

Share this event

bottom of page