top of page
Gatavojam kopā ar Diānu Dimmu-Dimzi: ko ēd mākslinieki? Radoši eksperimenti virtuvē
Thu, 01 Feb
|Rīga
Atvērto gatavošanas darbnīcu turpinājumā 1. februārī plkst. 18.00-21.00 māksliniece Diāna Dimma-Dimze aicinās kopā gatavot un baudīt savas šī brīža iecienītās maltītes – dažādas lēcu ēdienus un foršmaku jeb tradicionālo aškenazi ebreju uzkodu no siļķes. Vairāk un reģistrācija: https://fb.me/e/805V2X
Norises vieta un laiks
01 Feb 2024, 18:00 – 21:00
Rīga, Nometņu iela 64, Zemgales priekšpilsēta, Rīga, LV-1002, Latvija
Par pasākumu:
Projekts tiek līdzfinansēts Rīgas pilsētas Sabiedrības integrācijas programmas un Eiropas Savienības programmas “Apvārsnis 2020” projekta “In-Habit” ietvaros.
bottom of page