top of page

Gatavošanas meistarklase: Marseļas bujabēze Helsinku gaumē

Sun, 01 Dec

|

Rīga

Aukstā sezona ir īstais laiks, kad pieēsties zupas, tāpēc svētdien 1. decembrī no plkst. 12.00 kopā ar hidrobiologu Andri Andrušaiti virtuvē kopā gatavosim leģendāro zivju zupu bujabēzi un runāsimies par jūras labumiem. Piesakies: https://forms.gle/b64EsacGZBLSbCoR8 Ieeja par ziedojumiem.

Gatavošanas meistarklase: Marseļas bujabēze Helsinku gaumē
Gatavošanas meistarklase: Marseļas bujabēze Helsinku gaumē

Norises vieta un laiks

01 Dec 2024, 12:00 – 14:00

Rīga, Nometņu iela 64, Zemgales priekšpilsēta, Rīga, LV-1002, Latvija

Share this event

bottom of page